Модні тенденції в індустрії весільних обручок сезону весна-літо 2010

З приходом нового весільного сезону завжди стає актуальним питання про модні тенденції у світі весільної індустрії. Наречені підбирають собі весільні плаття, взуття, аксесуари і букети з врахуванням модних трендів нинішнього сезону. І якщо ти теж стежиш за свіжими ідеями весільного сезону весна-літо 2010, то не забудь врахувати модні тенденції і при виборі обручок.

Форма: стильна геометрія

Сьогодні в моді обручки, що втілюють у собі форму різних геометричних фігур. Це може бути кільце з гострими ассиметричними кутами, або геометричні мотиви можуть бути додані у вигляді чітких візерунків чи обідка овальної або округлої форми. Це додасть обручці якусь візуальну стильність.

Обробка: вишуканість діамантів

Як і раніше, діаманти залишаються найбільш виграшним варіантом обробки. Залежно від бюджету, це можуть бути всього лише 2-3 камінця, або інкрустація каменів по всьому обручці. Зараз найбільш модним вважається інкрустація каменів у вигляді решітки, це дозволяє створити елегантну текстуру і додати каблучці вишуканості.

Матеріал: шляхетний білий

Цей сезон диктує моду на обручки з білого золота або платини. У сполученні з алмазною гранню такі кільця створять ідеальну ефектну комбінацію, що зробить обручку не просто ювелірною прикрасою, а сьогоденням твором мистецтва.

Виконання: ручна робота

Якщо ви можете собі дозволити вироби ручної роботи і ти почуваєш у собі здатність творця, то замов індивідуальні обручки в ювеліра по власних ескізах. Ти можеш бути впевнена, що такі кільця будуть унікальними у своєму роді і стануть предметом замилування всіх навколишніх. Крім того, вони будуть нести в собі твою позитивну енергетику. Єдине, важливо не помилитися з вибором майстра - довір це професіоналові, що має великий досвід і гарні рекомендації.

Класика: завжди в моді

Незалежно від того, що модно, класичні золоті обручки ніколи не поступляться своїх позицій. Всі тому, що вся розкіш таких кілець у їхній простоті. Щоб трохи прикрасити обручки, зазвичай використовують насічки у вигляді ліній, візерунків або завитушок.

Раніше вважалося, що обручки нареченої і нареченого повинні бути виконані в одному дизайні. Зараз поступово відходять від цих штампів, що пов'язане із широким поширенням моди на обробку і прикрасу обручок. Також модним уважається носити на підмізинному пальці два кільця - те, що знаменувало заручини і обручку.