Прикрашання весільного кортежу

Прикрашення весільного кортежу є дуже важливим етапов в організації весільної міні-подорожі. Адже Ви ж хочете, щоб на вас затамувавши погляд дивились перехожі?



Раніше на радіатори прив’язували ляльку-наречену, зараз це роблять усе рідше. Замість ляльки можна побачити кошик із квітами або білих лебедів, циліндр з тростиною та багато інших цікавих композицій. З 90-х років до традиційних, додалася й прикраса радіатора із двох віночком у вигляді сплетених кілець або один вінок у вигляді серця, хоча весільний котреж у Львові прикрашаю так рідще. Така прикраса може розташовуватися і на капоті машини. Однак ця прикраса більше європейська, і якщо в моду ввійде проходження нашим старим традиціям, те їхнє місце міцно займе все-таки лялька.

Весільний кортеж прикрашається приблизно, так само як і головна, стрічками і надувними шарами, природно не допускаються прикраси, які відповідають лише присутності молодих в автомобілі.

Іноді, уже на підступах до місця проведення процедури одруження, до машин вхідним у весільний кортеж прив'язують на довгих мотузках старе взуття або порожні консервні банки. Це робиться для того, щоб відігнати від молодих злих парфумів, що б під час весільної церемонії вберегти нареченого й наречену від пристріту.

Як оформити замовлення на оренду лімузинів, щоб не допустити ніяких форсів-мажорів? По-перше, звертайтеся в перевірені компанії з гарною репутацією. По-друге, особисто відвідаєте офіс компанії: навіть по його зовнішньому вигляді й стосовно роботи співробітників й обслуговуванню клієнтів, можна судити, наскільки серйозна й відповідальна фірма перед вами, чи не підведе в останній момент. По-третє, вивчите портфолио й ознайомтеся з відкликаннями. Далі, вибирайте машину своєї мрії, і не забудьте впевнитися, що вона перебуває у відмінному робочому стані.

Поради прості, але вони допоможуть вам організувати весільний кортеж щонайкраще.