Бутоньєрка для нареченого своїми руками


Зробити бутоньєрку для нареченого власними руками — це не тільки зворушливо, але й дуже легко. Знадобиться сама квітка, кілька пружних пелюстків, м'який дріт, декоративна голка з бусиною, шпилька для кріплення до одягу та зелена клейка стрічка. Деякі поради по підбору спільного стилю букету нареченої та бутоньєрки читайте тут - http://allflower.in.ua/statti/buket-narechenoi.php.

Дротом проткніть стебло квітки прямо під суцвіттям, зігніть обидва кінці паралельно стеблу. Це потрібно, щоб зміцнити підстава бутоньєрки.



У центр квітки встроміть голку з бусиною. Залишилося обмотати стебло із дротом клейкою стрічкою. Робіть це акуратно, сильно натягаючи, тому що клейка стрічка для флористики не така вуж і клейка.

Ваше кінцеве завдання - сховати гострі деталі. З листа зелені можна спорудити витончену петельку та примотати її позаду квітки. Суть так справа навіть у новачка займе хвилин п'ять. А яка краса! Може, поставити виробництво на конвеєр і забезпечити бутоньєрками ще й всіх друзів нареченого?

Немає коментарів:

Дописати коментар