Весільний hand-made, або зроби сама

Весілля — ідеальний час для вираження ваших творчих амбіцій. Отож розпочнемо нашу рубрику з майстер класами по виготовленню весільних виробів, які можна легко та приємно зробити своїми руками.

Також весільний hand-made - це прекрасний спосіб скоротити весільні витрати та зробити своє весілля унікальним та неповторним.

Отож розпочнемо з початку. Впершу черну у молодят виникає потреба у виготовленні унікальних та цікавих весільних запрошень, отут можна дати волю вашій фантазії та чим більша вона буде, тим ексклюзивніші запрошення у Вас вийдуть. Багато майстер-класів хендмейду з детальними фото-звітами та порадами Ви можете знайти тут - handiwork.com.ua на цьому сайті ви знайдете також поради по вибору матеріалів та приналежностей для ручної роботи.

 Запрошення hand-made 


Розсилання запрошень можна перетворити із приємної, але офіційної процедури в задушевний ритуал. Створюючи запрошувальні листівки на весілля своїми руками, ви зможете заздалегідь вдихнути в них подих свого свята. Озброївшись голубою стрічечкою, ватою та бісером, можна оформити запрошення як задвірки до райських воріт. А можна стилізувати листівки під паспорт із візою в рай. Або, змінивши звичним формам, розіслати гостям запрошення у вигляді рулонів. До речі, із цієї ідеї може вирости ціле весілля в піратському стилі!


Наречений і наречена, які мріють про класичне свято, але не позбавлені самоіронії, можуть, скажімо, виготовити запрошення в дусі культової жуйки "Love is". А замість облич комиксних закоханих вклеїти свої фотографії. Придумайте такі запрошення, щоб, одержавши їх, ваші друзі та близькі з посмішкою видихнули: «Як це на них схоже!» До речі, обраний стиль запрошень можна продовжити в картках для гостей на весіллі та листівках із словами вдячності.


 Дивіться у наступний статтях продовження цієї теми!

Немає коментарів:

Дописати коментар