6 порад як зробити весільне фото та відео вдалими

Хочете одержати прикольне фото та захоплююче відео зі свого весілля? Для цього не достатньо буде вбрати професійного весільного фотографа і відео оператора і заплатити їм завдаток. У справі весільної пам'ятки дуже багато чого залежить від моделей – тобто Вас. Так що ваша участь у створенні приголомшливих весільних фотографій і відео з моменту замовлення весільного фотографа та відео оператора тільки починається.

1. Твій перший крок на шляху до вдалої весільної хроніки – це турбота про свою красу. Підготуй свою шкіру, волосся та нігті до такого знаменного дня. І не забудь, що багато в чому успіх цієї справи залежить від візажиста та перукаря. Тому або зупиняй свій вибір на вже перевірених фахівцях, або веди пошуки відповідних майстрів з особливою старанністю. І не забувай про красу нареченого. Намов його відвідати салон краси, щоб «підчистити пір’їнки» перед весіллям.

2. Більше дивіться один на одного. Зрештою, женитеся ви, і тільки Вам повинен бути присвячений цей день. Тому менше піклуйтеся про те що відбувається, а більше дивіться один на одного не тільки під час весільної зйомки, але й взагалі під час весілля. Можливо, саме випадкове репортажне весільне фото стане шедевром вашого весільного альбому. Або знятий шматочок вашого спілкування тет-а-тет, поки ви цього не бачите, стане одним із найзворушливіших моментів вашого відео. Тому намагайтеся абстрагуватися від того що відбувається. Не звертайте увагу на безлад, не відволікайтесь на виникаючі проблеми, нехай увесь світ почекає! У цей день існуєте тільки ви двоє і ваше кохання. І це просто зобов'язано бути в вашій весільній хроніці.

3. У жодному разі не жуйте жвачки не тільки під час весільної фотосесії і відеозйомки, але і протягом всього весілля. Немає нічого жахливішого, чим жувальні рухи нареченої і нареченого. У цьому випадку, ви одержите такий самий результат: перекошені обличчя, постійно набитий рот молодят і т. д на весільному фото. Це звичка зовсім не гармоніює з ніжним і прекрасним образом молодят. Тому відразу забудьте про жування у цей день. Для освіження подиху краще скористайтеся льодяниками.

4. Не напивайтеся. Так, ви перенервували. Це насправді особливий день. Можливо, вам обом з ранку шматок у горло не ліз, і від ковтка шампанського вже крутиться голова. Але не треба продовжувати пити. Ваш не зовсім тверезий стан відзначиться і на фотографіях, і головне, на відео. Тому обмежуйте споживання спиртного до мінімуму. Зрештою, це радісне свято, так що не створюйте зворотне враження, начебто, ви напиваєтесь з горя.

5. Не тримаєтеся в тіні, навіть якщо ваш весільний день особливо жаркий. Для вдалих фотографій і відео просто необхідно гарне освітлення. Визначаючи місце для виїзної церемонії одруження, порадьтеся з професіоналами (весільним фотографом і відеографом), у якому місці буде найкраще освітлення. Полуденне сонце - теж не найкращий варіант. Тому і за часом плануйте зйомку в найбільш комфортних для вас і для фото- та відео-камер час.

6. І саме головне – посміхайтеся. Це щасливий день і ви повинні запам'ятати його саме таким. Так що говоріть сміливо «ні» хмурим обличчям і даруйте один одному величезну кількість посмішок. Вони тільки розцвітуть на весільних фотографіях і відео та у кілька разів збільшать емоційний ефект цієї пам'яті.

Немає коментарів:

Дописати коментар