Вибираємо весільну зачіску


Весілля - це хвилююча подія для нареченої тому втратити голову в цей період дуже просто, але все-таки робити цього не варто. А варто подумати над тим, як буде виглядати та сама голова. Вибрати весільну зачіску досить складно.

Щоб вибір був ідеальним, постарайтеся попередньо (приблизно за 10 днів) провести тренування. Пробна укладка робиться як в салоні, так і вдома. Вона буде не настільки міцна, як була задумана, але допоможе вам усвідомити, правильність обраного стилю. Важливим фактором вдалого вкладання є спеціалізація майстра вечірніх зачісок, адже саме професіонал може підібрати зачіску, що підходить як до вашого типу волосся, так і до плаття.

Відповідно до порад весільних гуру романтичним натурам більше підходять дрібні кучері, м'які хвилі або пишні локони. Якщо ж волосся в’ється, то вкласти його можна спадаючими на плечі. У цьому випадку актуальними будуть обруч зі стразами, діадема або живі квіти (не вибирайте занадто великі суцвіття або ті, які швидко в'януть). У цей час все більшу популярність завойовують шовкові квіти, які при якісному виконанні дивляться як справжні.

Якщо ж у Вас коротке волосся, то стрижка також може виглядати чудово і екстравагантно. Вона немов створена для струнких наречених або для власників тонкого волосся, створюючи ілюзію об’єму. Прекрасним доповненням стануть вінок або тіара.

Пряме волосся - подарунок для створення святкової зачіски. Варіації на тему зачіски безмежні: можна завити кінчики, вкласти високу зачіску, таким чином відкривши спину.

Головне правило для ідеальної весільної зачіски - це її стійкість.
Ніщо не повинно перешкодити вам виглядати на 100%!

Немає коментарів:

Дописати коментар