Як вибрати букет нареченої для зимового весілля


У зимових весілля відчувається якась особлива романтика. Білий, пухнатий сніг, що огортає місто, одним своїм виглядом символізує досконалість і чистоту.

Але в цю пору року дуже важливо ретельно продумати склад букета для нареченої. Замовлення квітів на весілля - справа дуже серйозна. Тому що квіти є теплолюбними створіннями, і далеко не кожен весільний букет у стані витримати поїздку в РАЦС і прогулянку по засніженому місту. Флористи радять вибирати стійкі до морозів квіти.

Весільні букети не варто вибирати з дуже тендітних квітів. Не рекомендується вибирати орхідеї або польові квіти, тому що при найменшому їх зіткненні з морозом вони гублять всю свою красу.

У цьому випадку найкращим варіантом є троянди. Їх можна вибирати не тільки із класичних пастельних відтінків. Для зимового весілля можна сміливо вибрати червоні троянди. Такий весільний букет символізує яскравість і чуттєвість нареченої, і добре дивиться на фоні сліпучого снігу.

Придатні для зимового весілля будуть також букети з хризантем. Адже це одні з небагатьох стійких до морозу квітів. Вони зберігають свою красу навіть після довгого перебування нареченої з букетом на морозі.

Не менш привабливо дивляться взимку букет з калл. І не важливо, яких кольорів, білого, рожевого або червоного. Вони прекрасно підкреслять Вашу унікальність і неповторність. Крім того, калли є символом ніжних почуттів та витонченості.

Тюльпани та конвалії є незвичайним і доречним варіантом для складання весільного зимового букета. Ці квіти чудово дивляться в руках чарівної юної нареченої. На вигляд це тендітний букет квітів, але він здатний непохитно перенести всі випробування, приготовлені йому в день одруження.

Більшість дівчат мріють, щоб весільний букет не тільки гарно пасуватиме до плаття, але і ідеально підійде і самій нареченій та зійдеться з її зовнішніми та внутрішніми рисами. Тому рекомендується звернутися за порадою до професіоналів. Вони допоможуть нареченій створити ексклюзивний букет, що гармонійно доповнює весільний образ для того, щоб зробити наречену королевою!

Гостям теж варто пам'ятати про весільний букет для молодят. Вибираючи його, необхідно керуватися вподобаннями нареченої. У випадку, якщо ви не знаєте, які квіти любить наречена, вибирайте троянди.

Пам’ятайте, що головне - це добрі наміри та привітання на весілля для молодят!

Немає коментарів:

Дописати коментар