Як вибрати весільне плаття


Вибираючи весільне плаття нареченій слід звернути особливу увагу на кілька загальних моментів.

В першу чергу потрібно визначитися, який фасон весільного плаття ви хотіли б придбати. Пам'ятайте, що незалежно від кольорів, весільне плаття повинно бути оригінальним, щоб виділятись на тлі вбрань гостей.

Якщо в програмі весільного торжества присутнє вінчання в церкві, то не варто вибирати вінчальне плаття із занадто великим декольте і надто відкритими плечима, щоб не почувати себе ніяково в церкві.

Складіть список весільних салонів, які ви плануєте відвідати, з огляду на думку знайомих і природно свої власні враження від побачених каталогів або реклами.

Можна заздалегідь обзвонить їх по телефону і довідатися, чи не передбачаються найближчим часом сезонні знижки на весільні колекції або святкові знижки-акції (що буває досить часто), коли ви зможете купити плаття високої якості по значно нижчій ціні.

До речі, варто ще уточнити в менеджерів салону, платні чи безкоштовні приміряння в тому або іншому салоні, щоб такий нюанс не став для вас неприємною несподіванкою.
Призначте для себе певний день, який Ви зможете цілком і повністю присвятити тільки пошуку і покупці весільного плаття. Ніякі інші проблеми в цей день вас не повинні хвилювати.

Якщо вам сподобалося плаття в якомусь журналі, або в декількох, то візьміть ці
журнали із собою в подорож по весільних салонах. Якщо ви вибрали плаття в інтернеті, то роздрукуйте зображення і також візьміть його з собою. Завдяки цьому ви зможете заощадити масу часу, тому що консультанти салону будуть приблизно знати, що варто запропонувати вам, і не будуть пропонувати плаття нецікавих вам фасонів.

Обов'язково візьміть у салон свої весільні туфлі, їх, як правило, купують раніше, ніж плаття. Якщо ж туфель поки нема, то можна взяти будь-які, з каблуком приблизно таким, який буде у вас на весіллі. Приміряння плаття у своїх туфлях дозволять вам точно підібрати довжину спідниці.

У день присвячений покупці плаття вам доведеться переміряти не один і не два вбрання, тому не зловживайте макіяжем у цей день, інакше продавці можуть попросити вас стерти губну помаду і тональний крем, щоб випадково не забруднити дорогий виріб.
Присядьте або походіть в платті, підніміть догори руки, порухайтеся або потанцюйте перед дзеркалом. Оціните, наскільки вам зручно у весільному платті, чи не буде тиснути воно Вас під час весілля.

Візьміть із собою на пошуки плаття яку-небудь свою подругу, думці і смаку якої, ви повністю довіряєте, щоб вони змогли оцінити ваш зовнішній вигляд під час приміряння, дивлячись на вас з боку.

Постарайтеся не звертати уваги на переконання продавців, що «плаття вам дуже личить», і» воно зовсім не велике, трохи підтягнете, і все». Довіряйте тільки своїм очам, відчуттям і природно думці довіреної людини. У той момент, коли всі думки зійдуться в позитивній оцінці - плаття обране.

Немає коментарів:

Дописати коментар