Вибираємо весільне плаття

Факт, що весілля в житті будь-якої жінки - це одна з найважливіших і урочистих подій, незаперечний. І для них вся ця передсвяткова турбота тільки в радість, починаючи від дріб'язків і закінчуючи підбором весільного плаття. Про своє майбутнє весільне вбрання будь-яка дівчина мріє ще з дитинства й представляє його в класичному білому варіанті. Для того, щоб підібрати собі плаття своєї мрії можна пройтися по весільним магазинам і салонах, яких безліч у будь-якому місті. Подібні салони можуть запропонувати купити весільне плаття або взяти весільне плаття на прокат, а для тих дівчин, яким не по душі моделі, представлені на вибір, можна замовити пошиття плаття в ательє й воно точно стане єдиним у своєму роді.

Якщо в поході за платтям Вашої мрії Ви побачите на своєму шляху весільний салон, у якому виставлені на продаж зразки платтів кращих модельєрів світу, що працюють у цій області, те багато імен можуть здатися незнайомими.

Може бути, що рідне місто не в змозі задовольнити Ваш попит на ексклюзивні моделі майбутнього весільного плаття, і тоді залишається тільки один шлях - зробити поїздку у світові столиці моди. У Будинках Моди відомих марок завжди можна знайти наймодніші та гарні плаття, і навіть якщо покупка не відбудеться, Ви вже зможете бути в курсі останніх тенденцій серед весільних платтів. Повернувшись додому, можна відтворити модель, що сподобалася, плаття в місцевому ательє.

У різних країнах прагнення досягти ексклюзивність плаття здобуває й комічний характер. Так, наприклад, у США проводяться дні знижок на весільні плаття, ціна яким досягає близько 1000 доларів. Із знижкою таке плаття здобувається дешевше початкової ціни. Тому ці дні американці називають « наречені, щобіжать,», тому що майбутні наречені ще вночі стоять у величезних чергах і як тільки двері магазинів відкриваються - несуться по рядах, захоплюючи кращі моделі. У таких забігах нерідко відбувається з'ясування відносин між дівчатами, чиї симпатії зупиняються на одному платті.

Вибір весільного плаття краще проводити в спокійній обстановці, з докладним переглядів каталогів, приміряннями зразків, що сподобалися. У плаття придивляйтеся до тканини й краще віддавати своя перевага виробам із шифону, органзы або шовку - шантунга. Що стосується кольорів майбутнього весільного плаття, те сьогоднішні віянь моди диктують нові колірні відтінки, і зараз більше актуальні плаття з декількох колірних гам. Так, наприклад, добре дивиться сполучення рожевого й білого, а серед однотонних лідер - плаття кольорів шампанського.

Немає коментарів:

Дописати коментар